Thuis

Hebei Huayang Welding Mesh Machine Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

   Het Lassen Mesh Machine Co van Hebeihuayang. , Is Ltd een belangrijke fabrikant en een exporteur van het lassenmachines van het draadnetwerk met meer dan 20 jaar geschiedenis. Met jaren van ontwikkeling, heeft het bedrijf heel wat ervaring en professionele kennis opgedaan om klanten te dienen. Wij kunnen onderzoeken, ontwerpen en, fabrikant technische ondersteuning verstrekken aan gelast netwerk dat machines maakt. Dank aan ononderbroken inspanning, het bedrijf kan uitvoerige waaier van de machines van het netwerklassen van meer dan 60 die soorten voorzien, in gemakkelijke verrichting, precisie en compact ontwerp wordt gekenmerkt, dat nationale octrooien wint.

 

   Onze machines van het lassennetwerk zijn in productie van maaswijdte van 1/4 tot 6 duim, draaddiameter van 0,35 tot 12 mm, netwerkbreedte tot 7ft, draadmateriaal van staaldraad aan gegalvaniseerde staaldraad, roestvrije netwerkdraad, de legeringsdraad van het zinkaluminium. De types omvatten fijn draadnetwerk in broodjes, licht en industrieel draadnetwerk in broodjes of bladen, middelgrote en zwaargewicht draad en de versterkende panelen van het draadnetwerk.

 

  Behalve de gelaste machine van het draadnetwerk, vervaardigen wij de hulpmachines van de draadverwerking met inbegrip van elektrische spoelmachine, elektrische die reparatielijst, de machine van de lassenreparatie wordt gebruikt om een verscheidenheid van gelast draadnetwerk te herstellen, enige fasekabinet, tweefasenkabinet, triphase kabinet enz.

 

  Het veroorzaakte draadnetwerk is in brede toepassing voor draadnetwerk het schermen, het dierlijke netwerk van de kooidraad, het netwerk van de veiligheidsdraad, concrete netwerkdraad, van het draadnetwerk kratten, decoratief draadnetwerk, het plafond van het draadnetwerk, de vangrail van het draadnetwerk, de poort van de netwerkdraad, draadnetwerk voor aanhangwagen, de draad enz. van het ambachtnetwerk.

 

  Het bedrijf is momenteel de grootste gelaste de machinesfabrikant van het draadnetwerk in China, rekenschap gevend van 85% van binnenlandse marktaandeel. Voor overzee markt, tot dusver is India onze hoofddieklant, zijn het grootste deel van de machine van het draadnetwerk naar India wordt uitgevoerd direct door de V.S. of door handelaar. Bovendien, wij voeren naar Vietnam, Myanmar, Pakistan, Indonesië, Egypte, Brazilië, de Oekraïne, Uruguay, Rusland, Taiwan enz. uit

 

  Met superieure kwaliteit, weet hoe manieren, onmiddellijke mededelingen, redelijke prijs, wij uw betrouwbare te begeleiden partner zijn u winnen de markt. Wij eren klanten met eerbied en eerlijkheid. Welkom om ons van huis te bezoeken en in het buitenland.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Vóór 2010, was het bedrijf opstelling als Huayang-Fabriek van het Lassenmateriaal.

 

2011, productiecapaciteit verbeterd en verplaatst naar nieuwe installatie, is het de bouwgebied 3300㎡.

 

2012, installatieuitbreiding, en verworven „Huayang“ als gedeponeerd handelsmerk, jaarlijks productiecapaciteitbereik aan 70 reeksen.

 

2013, stichting van Huayang-Lassen Mesh Machine Co. , Ltd.and bereikte de uitvoerrechten.

 

2014, jaarlijks productiecapaciteitbereik aan 120 reeksen, en verkregen titel van eminente onderneming in Hebei-Provincie.

 

2015, installatieuitbreiding, het bereik van het de bouwgebied aan 10000 ㎡, bereikt Ce-certificaat.

 

2016, de rekening van het de uitvoervolume voor 5% van totale productie, en uitgevoerd naar Rusland, Griekenland, India, Pakistan, Filippijnen, de V.S. enz.

 

2017, verkreeg het bedrijf certificaat van high-tech onderneming in Hebei-Provincie, en won het voorlopige beroemde handelsmerk,

het voorlopige bedrijf van de intellectuele eigendomnormalisatie.

 

Hebei Huayang Welding Mesh Machine Co., Ltd. Hebei Huayang Welding Mesh Machine Co., Ltd.
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Huayang

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-2,500,000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hebei Huayang Welding Mesh Machine Co., Ltd. Certificaten China Hebei Huayang Welding Mesh Machine Co., Ltd. Certificaten